Družabna omrežja

Družabna omrežja in portali so postali osnova za nove poslovne modele.
Osnova za nove poslovne modele so postali spletni družabni  portali, ki so s svojim napredkom nadomestili dosedanje enostavne spletne predstavitve.

Ne glede na to, ali bi želeli postaviti lasten blog, intranet, ekstranet ali rss obveščanje, za vas imamo preizkušene rešitve, ki vam bodo zagotovo ustrezale. Med prvimi spletnimi agencijami v Sloveniji smo razvili sodobne spletne portale, ki danes povezujejo na tisoče uporabnikov v tematske spletne skupnosti.

S svojim znanjem smo v preteklih letih sodelovali pri postavitvi in izdelavi mnogih, na svojih področjih vodilnih, spletnih portalih. Spletni družabni portali niso samo spletne strani, temveč sistemi, ki temeljijo na podatkovnih zbirkah tisočih vsebin, upravljanju registracij uporabnikov in podobno. Postavitev sodobnega spletnega portala ni enostavna naloga, v preteklih letih pa smo se že večkrat izkazali z izdelavo privlačnih in sodobnih spletnih portalov. V tem primeru ne gre zgolj za spletne strani, ampak za sisteme, ki temeljijo na podatkovnih zbirkah tisočih vsebin, upravljanju registracij uporabnikov itd. Sodobni spletni portali slonijo na principih, ki jih danes označujemo kot Splet 2.0 ( Web 2.0 ). V družbi Editor smo razvili lastne tehnološke rešitve, ki omogočajo izgradnjo obsežnih spletnih skupnosti in portalov v relativno kratkem času.

Zakaj sploh potrebujete novo spletno stran?


  • Ker vam bo le izdelava dovršene spletne strani prinesla merljive rezultate.
  • Ker izdelava spletne strani nudi najcenejšo možno dolgoročno obliko promocije podjetja.
  • Ker vaša spletna stran ni le lokalno usmerjena, ampak globalno, saj so spletne strani vidne po celem svetu!
  • Ker je urejanje spletnih strani z našim myPortal2 CMS sistemom za dinamično urejanje spletnih strani zelo enostavno. S tem lahko prihranite tudi pri vzdrževanju strani.
  • Ker lahko s spletno stranjo dobro zaslužite, oziroma je odlična dopolnitev vaše prodaje, saj dobite kupce iz drugega vira.
  • Ker je predstavitev na spletu neomejena: lahko predstavite slike, tekst, glasbo, video...
  • Ker se dinamična spletna stran prilagaja vašim željam in potrebam - raste skupaj z vašim poslom

natisni