Editor Studios išče kandidata za vodenje franšizne poslovalnice v Kopru!

Kaj ponujamo?

Franšizni sistem Editor Studios ® je zasnovan na inovativni metodi dela in uspešnem ter preverjenem poslovnem modelu. Nudimo vam poslovno rešitev, ki vas preko učinkovitega izobraževalnega treninga vodi do zagona lastnega podjetja, organizacijske in tehnične rešitve, pomoč pri oglaševanju ter redno podporo, svetovanje in izobraževanje.

Naš franšizni sistem je v preteklem letu že prejel priznanje za inovativnost s strani Slovenskega foruma inovacij, naš CMS sistem myPortal 2, na katerem gradimo vse naše spletne strani, pa priznanje za inovativnost s strani Gospodarske zbornice Slovenije!

Če izdelujete spletne strani in si želite lastnega posla, potem ne oklevajte in izkoristite to življensko priložnost!

Postanite del zgodbe o uspehu, ustvarite si svoj posel na področju izdelave spletnih strani, mi pa vas bomo podprli z našimi tehnološkimi in svetovalnimi storitvami, nagrajenimi produkti ter vam zagotovili nenehno podporo na vseh področjih poslovanja - od administracije do pridobivanja strank in izdelave spletnih strani... ter še mnogo več!

 

Prednosti sodelovanja z Editor Studios ®:

  • manjši podjetniški riziko – franšizno poslovanje velja za zelo zanesljivo in varno
  • prenos našega znanja in izkušenj
  • hitrejša in lažja uveljavitev na trgu
  • sodobne IT rešitve
  • nenehna podpora in svetovanje pri poslovanju

 

Od vas pričakujemo:

  • željo po vodenju lastnega podjetja
  • izkušnje na področju izdelave spletnih strani
  • osnovno znanje programerskih jezikov php, mysql, css in javascript

 

Iščemo najboljšega kandidata za lokacijo v Kopru!

Izkoristite priložnost in si zagotovite še zadnje mesto v naši mreži poslovalnic! Prijavite se na osebno predstavitev* našega franšiznega sistema preko prijavnice ali na e-mail #EM#6673636d776c7c66486c6e6278627c216378#EM#.


*Osebna predstavitev se bo odvijala v naših poslovnih prostorih v Ljubljani. Več informacij vam bomo posredovali po prijavi.


natisni