O podjetju

Družba Editor je uveljavljena spletna agencija, ki že vrsto let poslovnim uporabnikom iz celotne Slovenije zagotavlja brezskrbno spletno prisotnost.

Podjetje ima svoj sedež v Solkanu pri Novi Gorici, v razvijajoči se sodobni visokotehnološki poslovni coni, kjer so locirana tudi ostala prodorna IT podjetja, ter lastno pisarno v Ljubljani.

Vabimo vas, da nas obiščete ob smaragdno zeleni Soči pod Sabotinom, kjer smo zaposlenim in našim strankam ustvarili prijetno urejene poslovne prostore za razvoj sodobnih spletnih rešitev.

Osnovni podatki:


naziv: EDITOR d.o.o.
naslov: Velika pot 29
pošta in kraj: 5250 Solkan
ID za DDV: SI 44087888
matična številka: 1648098000

telefon: 082 001 770 (centrala)
e-mail: #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM#
spletna stran: www.editor.si

editorStudiosSolkan

Zgodovina


Družba Editor d.o.o. je bila ustanovljena leta 2004 kot podjetje za spletne rešitve na področju Severne Primorske in širše okolice. Že od samega začetka poslovanja smo bili redni člani Primorskega tehnološkega parka, in sicer s projektom spletne aplikacije MojPortal, ki smo jo v teh letih prodali več kot 200 podjetjem. Glavna dejavnost podjetja v obdobju 2004 – 2006 je bila izdelava, gostovanje in vzdrževanje spletnih strani. V tem obdobju se je podjetje postavilo na 3. mesto po prihodku iz dejavnosti znotraj primorske regije. Trenutno poteka sprememba podjetja iz tipično storitvene organizacije v družbo, ki postaja eden od vodilnih razvojnih centrov za spletne tehnologije v regiji. Naši cilji za prihodnost so predvsem razvoj novih spletnih aplikacij, izgradnja franšizne poslovne mreže na globalnih trgih in uveljavitev globalne blagovne znamke.

V preteklem letu smo v več slovenskih mestih odprli prve franšizne poslovalnice, s pomočjo katerih uspešno pokrivamo celotno Slovenijo. V času našega poslovanja smo izdelali preko 200 spletnih strani, trgovin in portalov. S širokim naborom spletnih storitev servisiramo preko 400 podjetij iz Slovenije, Italije, Nemčije in Hrvaške.


Vrednote


V Editorju je troje vrednot pogoj za vse naše poslovanje:

visoka kakovost
Naše stranke si zaslužijo najvišjo kakovost storitev.

vrhunska podpora

Podpora je najpomembnejši element zadovoljstva naših strank.

dodana vrednost
Vse naše delo je usmerjeno v ustvarjanje dodane vrednosti naših strank.


natisni