Zaposlitev

Smo uspešno in hitro rastoče podjetje, zato smo vedno pripravljeni na sodelovanje s strokovnjaki na področju spletnih tehnologij. V kolikor vidite vašo prihodnost v svetu spletnih komunikacij, vas vabimo, da se pridružite naši ekipi strokovnjakov, ki s svojim znanjem ustvarja svetovni splet prihodnosti.
V preteklih letih smo v lastnem razvoju pripravili cel kup spletnih aplikacij od plačilnih sistemov do CMS orodja za izdelavo spletnih strani myPortal. Vsak dan se kot tim srečujemo z novimi izzivi, ki jih skupaj premagujemo s ciljem zagotavljanja kvalitetnih storitev. Začrtana prihodnost Editor Studios vključuje nove sodelavce na področju spletnega programiranja (web development). Od novih sodelavcev pričakujemo resnost in profesionalnost. Želimo si samostojnih in ambicioznih posameznikov, ki jim lahko zaupamo odnose z našimi naročniki in partnerji. Dokažite se in nudili vam bomo dolgoročno sodelovanje.

PROGRAMER - Izdelovalec spletnih strani

NALOGE SPLETNEGA PROGRAMERJA:
-razrez in programiranje spletnih strani
-skrb za podporo strankam
-sledenje svetovnim trendom v IT
-izobraževanje v IT
-aktivno sodelovanje v timu

PRIČAKOVANE OSEBNOSTNE LASTNOSTI:
-samostojnost
-vestnost in poštenost
-radovednost
-timski duh
-strokovnost in natančnost

ZAŽELJENA ZNANJA:
-HTML5 in CSS3
-PHP in MySQL
-Javascript - jQuery knjižnica
-Javascript - samostojno programiranje
-Poznavanje delovanja CMS sistemov
-Photoshop (razrez oblikovnih predlog)

STATUS: Študent, Absolvent, Dijak

Ponujamo stimulativno delovno okolje, sodelovanje v kvalitetnem timu, obilico priložnosti za osebno rast in možnost dolgoročnega sodelovanja. O plačilu se bomo dogovorili na osnovi uspešnega intervjuja. 

Prijave z življenjepisom in referencami pošljite na e naslov: #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM# z zadevo “Ime priimek - spletni programer”


natisni