Skrbništvo

podpora strankam

E-mail marketing

E-mail marketing ali mailing je marketinška tehnika obveščanja znanih strank o akcijah, novostih, promocijah in podobnem. Mailing ne smemo mešati s spam, ki je nezaželjena masovna pošta, na katero se uporabnik ni prijavil in je ne želi prejemati.

Iskalni marketing

Iskalni marketing obsega vse aktivnosti, ki se vršijo na spletnih straneh, za namen izboljšanja pozicije v lokalnih ali svetovnih iskalnikih (Google, Najdi.si).

Elektronska pošta

Strankam nudimo varno in zanesljivo elektronsko pošto. Na strežnikih imamo nameščen filter pred nezaželeno pošto (spam) in protivirusno aplikacijo, ki filtrirata nezaželena sporočila in poskrbita, da ostane vaš poštni predal varen in čist.

Registracija domen

V družbi Editor svojim strankam nudimo registracijo in podaljšanje širokega nabora tako slovenskih kot tujih domen.

Optimizacija spletnih strani

Optimizacija za iskalnike je proces, s katerim vašo spletno stran prilagodimo na način, da je iskalnikom prijaznejša ter prilagojena na določene ključne besede.

Gostovanje spletnih strani

Našim strankam nudimo gostovanje spletne predstavitve in aplikacije MyPortal 2 na hitrih HP®-jevih strežnikih kolociranih na optični hrbtenici.

Oglaševanje na spletu

Oglaševanje v spletnih medijih in na iskalnikih je glede na učinkovitost za večino podjetij najcenejši način samopromocije.

Spletna TV

Predstavitev vašega podjetja z video vsebino, najboljša možnost predstavitve, predstavitev izdelkov ter promocije.
natisni