Oglaševanje na spletu

Oglaševanje v spletnih medijih in na iskalnikih je glede na učinkovitost za večino podjetij najcenejši način samopromocije.
Nobena skrivnost ni, da ljudje vedno več brskajo po spletu in se vedno manj osredotočajo na klasične medije (TV, časopis, radio). Dejstvo pa je, da več kot 80% uporabnikov spleta pregleda le prvo stran na iskalnikih.
Niste med prvimi?

BREZ SKRBI, IMAMO REŠITEV ZA VAS!
Z oglaševanjem na Google iskalniku ste vedno na prvih mestih!

Oglaševanje v spletnih medijih poteka na podlagi ključnih besed, ki so določene na ciljan način. Tako se oglasi prikazujejo le potencialnim uporabnikom, ki so že odločeni za nakup vaše storitve ali izdelka. Število ključnih besed, na podlagi katerih se prikazujejo vaši oglasi, ni omejeno, prav tako pa so prikazi oglasov brezplačni - plačate le dejansko opravljene klike. Pri kontekstualnem oglaševanju se grafične pasice (bannerji) ali tekstovni oglasi prikazujejo na vsebinsko povezanih spletnih straneh oz. na spletnih straneh, za katere ocenimo, da se na njih nahaja vaša ciljna publika in na katerih je govora o prodajanem artiklu ali storitvi iz vaše ponudbe.

Strankam nudimo možnost oglaševanja na Facebooku in na Google iskalniku.

Kontaktirajte nas še danes in povečajte svojo prodajo!


natisni