Optimizacija spletnih strani

Trendi kažejo, da močno narašča število ljudi, ki za iskanje informacij najprej uporabijo splet. Pri tem si večina pomaga z iskalniki, med katerimi močno prednjači Google.
Večina ljudi klikne na enega od zadetkov na prvi strani iskalnika, saj te informacije zaznavajo kot najbolj relevantne, pri čemer je na splošno prvi zadetek prepoznan kot vodilni ponudnik v panogi. Višja pozicija tako zagotavlja večje število obiskovalcev spletne strani in posledično večjo možnost prodaje.

SEO ali Optimizacija spletnih strani za iskalnike je učinkovito orodje za izboljšanje pozicioniranja strani v iskalnikih, s katerim izboljšamo vidnost spletne strani in prepoznavnost podjetja/blagovne znamke. S tem dosežemo, da stran obišče večje število aktivnih iskalcev, kar poveča prodajo in konkurenčno prednost. 

Optimizacija spletnih strani je neprekinjen proces, ki zahteva stalno prilagajanje na spreminjajoče se razmere v spletnem okolju (sprememba v iskalnikih, nove tehnologije, odzivanje na konkurenčne dejavnosti, ipd.). To zahteva dolgoročno spremljanje in vrednotenje obiska. Zato je minimalo obdobje za izvajanje storitve optimizacije za iskalnike 6 mesecev, oz. lahko tudi daljše obdobje v kolikor gre za zelo konkurenčno branžo. 

Ker Google neprestano spreminja algoritme, je končen rezultat procesa optimizacije zelo težko predvideti. Posledično tudi garantiranje dosege rezultatov ni mogoče. Zato smo pri Editor Studios® uvedli sistem ovrednotenja rezultatov optimizacije, s katerim vam obračunamo samo dejansko dosežene rezultate. Plačilo je namreč odvisno od tega, na kateri strani se v določenem mesecu prikazuje vaša stran. 

Stopite v stik z nami in se pozanimajte o optimizaciji vaše spletne strani!natisni